Për tim bir - Ilker Kaleli

Ilker Kaleli ka lindur në 11 maj 1984 në Stamboll, Turqi. Ai është një aktor gjermano-turki cili ka marrë çmimin Golden Butterfly për aktorin më të mirë në vitin 2016. Ilker u diplomua në Universitetin Kültür të Stambollit, në departamentin e artit. Studioi për aktrim në Akademinë e Muzikës dhe të Artit Dramatik në Londër. Ka luajtur në seriale si: “Son”, “Kayıp Şehir”, “Kayıp”, “Silsile”.
Ju do ta ndiqni në serialin “Per tim bir” nga e hëna në të premte ora 17:00 në Kanal D!


Të gjithë personazhet e "Për tim bir"

Ata Berk Mutlu ka lindur në 14 qershor 2005 në ...më shumë

Ilker Kaleli ka lindur në 11 maj 1984 në Stamboll, ...më shumë

Burçin Terzioglu lindi në 9 mars 1980 në Stamboll, Turqi. ...më shumë

Musa Uzunlar ka lindur në 22 prill 1959 në Antalia ...më shumë