Për vajzat e mia - Tuvana Türkay

Tuvana Türkay ka lindur më 3 Tetor 1990 në Stamboll të Turqisë. Ajo ka studiuar në Universitetin e Beykent në departamentin e Radios, Televizionit dhe Kinemasë. Roli I saj më I rëndësishëm në karrierë është ai i Bahar në serialin Kara Para Ask. Tuvana është e njohur për disa role në filma dhe seriale si Bir nefes yeter, Bizans oyunlari, Kara para ask, Yasak elma etj.

Ju do ta ndiqni në serialin “Për vajzat e mia” nga e hëna në të premte, ora 18:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Për vajzat e mia"

Tuvana Türkay ka lindur më 3 Tetor 1990 në Stamboll ...më shumë

Ka lindur në  22 Prill të vitit 1965 në Stamboll. ...më shumë

Elifcan Ongurlar ka lindur më 7 qershor 1993 në Izmir. ...më shumë

Serdar Özer ka lindur më 21 janar 1980 në Stamboll ...më shumë