Leticia Calderón ka lindur në 15 Korrik 1968 në Guayamas, ...më shumë

Susana Gonzales ka lindur në 2 tetor 1973 në Calera ...më shumë

Aktori meksikan Andres Palacios ka lindur më 13 Maj të ...më shumë

Angelique Boyer ka lindur më 4 korrik 1988 dhe është ...më shumë