Perandoria e gënjeshtrave - Andres Palacios

Aktori meksikan Andres Palacios ka lindur më 13 Maj të 1975. Ka lindur në Kili por është zhvendosur në Maksiko që në moshën 2 vjeçare.Të gjithë ë njohim sepse ka qenë pjesë e shumë serialeve të kinematografisë meksikane.E keni ndjekur në platformën Tring në seriale si “Gruaja e hekurt” , La Usurpadora e shumë të tjerë. Nga data 15 Shkurt do ta ndiqni në serialin “Perandoria e Gënjeshtrave” krah aktores Angelique Boyer në 3 Plus!


Të gjithë personazhet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Leticia Calderón ka lindur në 15 Korrik 1968 në Guayamas, ...më shumë

Susana Gonzales ka lindur në 2 tetor 1973 në Calera ...më shumë

Aktori meksikan Andres Palacios ka lindur më 13 Maj të ...më shumë

Angelique Boyer ka lindur më 4 korrik 1988 dhe është ...më shumë