Perandoria e gënjeshtrave - Leticia Calderón

Leticia Calderón ka lindur në 15 Korrik 1968 në Guayamas, Sonora, Meksikë, ku ajo studio edhe në Centro de Capacitación de Televisa. Leticia ka marrë pjesë në shumë shfaqje teatrale dhe seriale televizive, ku roli më i njohur i saj ka qenë në serialin Esmeralda, i cili ka qenë shumë i famshëm në Europën Lindore. Në serialin Laberintos de pasión ajo mori edhe cmimin Premios TVyNovelas për “Aktoren më të mirë kryesore”. Ka marrë pjesë seriale si: “Soltero con hijas”, “El corazón nunca se equivoca”, “Mujeres de negro”, “Perandoria e gënjeshtrave” etj.


Të gjithë personazhet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Leticia Calderón ka lindur në 15 Korrik 1968 në Guayamas, ...më shumë

Susana Gonzales ka lindur në 2 tetor 1973 në Calera ...më shumë

Aktori meksikan Andres Palacios ka lindur më 13 Maj të ...më shumë

Angelique Boyer ka lindur më 4 korrik 1988 dhe është ...më shumë