Përgjithmonë jotja - Melissa Barrera

Melissa Barrera lindi më 4 korrik 1990 në Monerrey. Ajo është e njohur si aktore dhe si këngëtare. Në vitin 2012 u bë pjesë e serialit “Gruaja e Judës”. Që prej asaj kohe, ajo ka interpretuar në shumë seriale dhe filma ku ndër të tjera dallohem “Shumë dashuri” dhe “Përgjithmonë e jotja”.


Të gjithë personazhet e "Përgjithmonë jotja"

Melissa Barrera lindi më 4 korrik 1990 në Monerrey. Ajo ...më shumë

Cecilia Ponce ka lindur më 31 Dhjetor 1981 në Argjentinë. ...më shumë

Daniel Elbittar ka lindur më 30 prill në 1979 në ...më shumë

Gabriela Spanic ka lindur në 10 Dhjetor 1973 në Venezuelë. ...më shumë