Perla e zezë - Hande Erçel

Aktorja e bukur Hande Erçel ka lindur në 1993 në Balikesir. Hande është e suksesshme edhe në televizion. Ajo thotë se suksesi i saj vjen nga bukuria dhe nga edukimi. Në fillim ajo u shfaq në rolin e Selenës në filmin “Pema e Jetës” dhe për herë të fundit e kemi parë në rolin e Selinit në filmin “Vajzat e Diellit”. Në serialin “Jetë” ajo interpretoi në rolin e Hajat, një rol i cili e bëri shumë të dashur edhe për publikun shqiptar. Në serialin “Perla e zezë”, Hande do të interpretojë në rolin e Hazall.


Të gjithë personazhet e "Perla e zezë"

Berk Hakman ka lindur më 14 gusht 1981 në Ankara, ...më shumë

Aktorja e bukur Hande Erçel ka lindur në 1993 në ...më shumë

Tolgahan Sayışman ka lindur më 17 dhjetor 1981. Është model ...më shumë