Përralla e pafajësisë - Cemal Toktas

Cemal Toktas ka lindur më 1 Janar 1983 në Stamboll. Është i njohur për rolet e tij në filma dhe teatër ku ndër të tjera përmendim: Sıla, Güneşi Gördüm, Temizlik İşleri, Köpek. Në serialin “Përralla e pafajësisë” vjen në rol protagonist si Savci


Të gjithë personazhet e "Përralla e pafajësisë"

Cemal Toktas ka lindur më 1 Janar 1983 në Stamboll. ...më shumë

Ayça Aysin Turan ka lindur më 25 Tetor 1992 në ...më shumë

Furkan Andic ka lindur më 4 Prill 1990 në Turqi ...më shumë