Përralla e pafajësisë - Furkan Andic

Furkan Andic ka lindur më 4 Prill 1990 në Turqi dhe njihet si aktor dhe model. Në vitin 2012 u diplomua në Yeditepe University ndërsa karriera e tij si aktor nisi që në vitin 2005 me serialin Kirgin Cicekler. Në vitin 2017, ai u bë pjesë e kastit të “Përralla e pafajësisë” në rolin e Savas.


Të gjithë personazhet e "Përralla e pafajësisë"

Cemal Toktas ka lindur më 1 Janar 1983 në Stamboll. ...më shumë

Ayça Aysin Turan ka lindur më 25 Tetor 1992 në ...më shumë

Furkan Andic ka lindur më 4 Prill 1990 në Turqi ...më shumë