Përtej reve - Melisa Sözen

Melisa Sözen ka lindur në 6 korrik 1985 në Stamboll. Ajo e nisi karrierën e saj në një moshë shumë të vogël, 15 vjec.  Pasi punoi me shumë regjizorë të mirë në filmat “Av Mevsimi”, “Bir Varmış Bir Yokmuş” etj, ajo tërhoqi dhe vëmendjen e regjizorëve të huaj me performancën e saj në filmin fitues të cmimit Palme d’Or, “Winter Sleep” në 2014. Falë eksperiencës së saj në aktrim, ajo mori pjesë si juri në shumë festivale si Festivali i Filmit Internacional Guanajuato, Festivali i Filmit Internacional në Stamboll, Festivali i Filmit në Sarajevë dhe ne Kanë.

Ju do ta ndiqni në serialin “Përtej reve” nga e hëna në të premte ora 19:30 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Përtej reve"

Engin Akyürek ka lindur në 12 tetor 1981 në Ankara ...më shumë

Melisa Sözen ka lindur në 6 korrik 1985 në Stamboll. Ajo ...më shumë

Engin Altan Düzyatan lindi në 26 korrik 1979 në Izmir ...më shumë