Ka lindur më 7 Dhjetor 1981 në Denizli, Turqi, dhe ...më shumë

Ka lindur në Stamboll më 27 Mars 1972. Ai hyri ...më shumë

Ahmet Bilgin lindi më 9 Shator 1969 në Balikesir, Turqi. ...më shumë