- Ahmet Bilgin

Ahmet Bilgin lindi më 9 Shator 1969 në Balikesir, Turqi. Ai u bë i njohur si aktor në rolet e serialeve të mëposhtme The Last Ottoman: Knockout Ali (2007), Selena (2006) and Sorry for Leila (2000). Në vitin 1978, përfundoi arsimin e tij universitar në Fakultetin e  Ankarasë për drejtësi dhe  masterin për të drejtën publike në vitin 1982 në Universitetin Dicle, Instituti i Shkencave Sociale . Aktualisht është dekan në Fakultetin e  Drejtësisë. Ai flet rrjedhshëm anglisht, frëngjisht, arabisht, Ottoman Turkish, persisht.


Të gjithë personazhet e ""

Ka lindur më 7 Dhjetor 1981 në Denizli, Turqi, dhe ...më shumë

Ka lindur në Stamboll më 27 Mars 1972. Ai hyri ...më shumë

Ahmet Bilgin lindi më 9 Shator 1969 në Balikesir, Turqi. ...më shumë