Ramo - Esra Bilgiç

Aktorja Esra Bilgiç ka lindur në 14 Tetor të vitit 1992 në Ankara të Turqisë. Ka luajtur si protagoniste në tre seriale duke filluar nga , Halime Hatun, Bir Umut Yeter dhe Ramo të cilin do ta ndiqni në Jolly HD!


Të gjithë personazhet e "Ramo"

Aktori Murat Yildirim ka lindur në Konya të Turqisë. Studimet ...më shumë

Aktorja Esra Bilgiç ka lindur në 14 Tetor të vitit ...më shumë

Yigit Özsener ka lindur në 6 Prill 1972 në Izmir ...më shumë