Ramo - Murat Yıldırım

Aktori Murat Yildirim ka lindur në Konya të Turqisë. Studimet I ka ndjekur për inxhinjeri matematike dhe është tepër I dhënë pas shifrave dhe veprimeve matematikore. Por pavarësisht studimeve, gjithmonë I ka pëlqyer arti, muzika dhe aktrimi. Fillimisht ka qenë pjesë e një bande muzikore dhe më pas ka luajtur për tre vite në teatër. Viti 2007 ka qenë ai që e ka sjelllë në kinematografinë turke krahë aktores së mirënjohur Beren Saat. Më pas ka luajtur si protagonist në një sërë serialesh si:
Fırtına, Asi, Savaş Baldar, Suskunlar, Gecenin Kraliçesi dhe së fundmi Ramo.


Të gjithë personazhet e "Ramo"

Aktori Murat Yildirim ka lindur në Konya të Turqisë. Studimet ...më shumë

Aktorja Esra Bilgiç ka lindur në 14 Tetor të vitit ...më shumë

Yigit Özsener ka lindur në 6 Prill 1972 në Izmir ...më shumë