Ramo - Yigit Özsener

Yigit Özsener ka lindur në 6 Prill 1972 në Izmir të Turqisë. Ai u diplomua në Universitetin Teknik Yildiz për Inxhinieri Elektronike dhe Telekomunikacioni në 1996. Filloi të studionte për aktrim në Studion Sahika Tekand dhe më pas luajti disa role si në “The Dumb Waiter”. Nga 2007 deri në 2009 luajti në seralin Dudaktan Kalbe. Në 2011 luajti në Ask Tesadüfleri Sever dhe në Kaybedenler Kulübü.


Të gjithë personazhet e "Ramo"

Aktori Murat Yildirim ka lindur në Konya të Turqisë. Studimet ...më shumë

Aktorja Esra Bilgiç ka lindur në 14 Tetor të vitit ...më shumë

Yigit Özsener ka lindur në 6 Prill 1972 në Izmir ...më shumë