Rejan - Macit Sonkan

Macit Sonkan ka lindur më 13 Dhjetor 1953 në Izmir të Turqisë. Karriera e tij nisi si aktor në teatër, por më vonë atij iu besuan të tjera role në filma dhe seriale. Ndër serialet më të suksesshme ku Macit ka interpretuar mund të rendisim: “Abuzer Kadavif”, “Karaoglan” dhe së fundmi “Rejan”! Ai është fitues shumë çmimeve të rëndësishme në teatër.


Të gjithë personazhet e "Rejan"

Macit Sonkan ka lindur më 13 Dhjetor 1953 në Izmir ...më shumë

Ebru Sahin ka lindur më 18 Maj 1994 në Stamboll. ...më shumë

Akin Akinozu ka lindur më 22 Shtator 1990 në Ankara. ...më shumë