Ribashkimi - Devrim Ozkan

Devrim Ozkan ka lindur në 9 Korrik 1998 në Mugla, Turqi. Ajo është e njohur për rolet e saj në Ruya dhe Vatanim Sensin. Projekti i saj i fundit është “Ribashkimi”, ku vjen në rol protagonist krah Kadir Dogulu.


Të gjithë personazhet e "Ribashkimi"

Mehmet Ozgur ka lindur më 30 gusht 1970 në Antalia, ...më shumë

Devrim Ozkan ka lindur në 9 Korrik 1998 në Mugla, ...më shumë

Kadir Dogulu ka lindur më 19 prill 1982 në Mersin, ...më shumë