Rikthimi - ADRIANA AGUILAR

Adriana është një vajzë e re e cila punon si kamariere në një lokal në Meksikë. Asaj i është dashur gjithmonë të punojë shumë për t’ia dal vet mbanë. Edhe pse nuk ka studiuar, ajo është një vajzë inteligjente dhe intuitive, është e fortë dhe shumë e guximshme.


Të gjithë personazhet e "Rikthimi"

Ajo është një grua e pjekur dhe me një bukuri ...më shumë

Elena është mbesa e Monikës dhe ajo e ka rritur ...më shumë

Herardoja është një mashkull shumë tërheqës, talenti më i madh ...më shumë

Kamila është e bija e Hulianit dhe Monikës. Ajo është ...më shumë

Emiliana Serrano është një vajzë e ëmbël dhe shumë inteligjente. ...më shumë

Adriana është një vajzë e re e cila punon si ...më shumë