Rikthimi - Camila Larrea Serrano

Kamila është e bija e Hulianit dhe Monikës. Ajo është një vajzë e bukur dhe me zemër të madhe, por shumë impulsive. Për shkak të mungesës së nënës saj, ajo nuk është identifikuar kurrë me të. Krejt të kundërtën ndien për të atin, pasi shpreson të ndjekë hapat e tij dhe të punojë me prodhimin e verërave. Vdekja e të atit ka lënë një gjurmë të madhe në jetën e saj. Në adoleshencë ajo dashurohet me Antonion, djalin e kryeshërbëtorit të  familjes së saj. Pasi vendos të largohet në Francë, ajo nuk takohet shpesh me familjarët e saj. A do të ndihet ajo e tradhtuar kur të kthehet në shtëpinë e saj? Në një dilemë të madhe mes dashurisë së Ernestos dhe Antonios, ajo nuk di ende kë të zgjedhë.


Të gjithë personazhet e "Rikthimi"

Ajo është një grua e pjekur dhe me një bukuri ...më shumë

Elena është mbesa e Monikës dhe ajo e ka rritur ...më shumë

Herardoja është një mashkull shumë tërheqës, talenti më i madh ...më shumë

Kamila është e bija e Hulianit dhe Monikës. Ajo është ...më shumë

Emiliana Serrano është një vajzë e ëmbël dhe shumë inteligjente. ...më shumë

Adriana është një vajzë e re e cila punon si ...më shumë