Rikthimi - Emiliana Larrea Serrano

Emiliana Serrano është një vajzë e ëmbël dhe shumë inteligjente. Ndryshe nga Kamila, ajo e adhuron të ëmën dhe do të vuajë shumë për vdekjen e saj. Kur Monika rikthehet në trupin e Adrianës dhe fillon punë si dadoja e Emilianës, kjo e fundit gjen një lloj ngushëllimi që nuk di ta shpjegojë. Shumë shpejt, Monika do të kuptojë se duhet të bëjë çmos për të mbrojtur të bijën që të shmangë një tragjedi akoma më të madhe.


Të gjithë personazhet e "Rikthimi"

Ajo është një grua e pjekur dhe me një bukuri ...më shumë

Elena është mbesa e Monikës dhe ajo e ka rritur ...më shumë

Herardoja është një mashkull shumë tërheqës, talenti më i madh ...më shumë

Kamila është e bija e Hulianit dhe Monikës. Ajo është ...më shumë

Emiliana Serrano është një vajzë e ëmbël dhe shumë inteligjente. ...më shumë

Adriana është një vajzë e re e cila punon si ...më shumë