Romancë në detin Egje - Oya Unustasi

Oya Unustasi ka lindur në 31 Mars 1988 në Stamboll, Turqi dhe është aktore dhe modele. Në vitin 2013 mori pjesë në Miss Turqia dhe ishte ndër 20 më të mirat. Filmi I saj I pare ishte “Losers’ Club” në 2020. Në 2017 luajti rolin e Olivia në “Çok Satanlar” dhe ka luajtur gjithashtu edhe në serialin “Rejan”.

Ju do ta ndiqni në serialin “Romancë në detin Egje”  nga e hëna në të premte, ora 17:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Romancë në detin Egje"

Alper Saldiran ka lindur në 1 Shtator 1984 në Turqi. ...më shumë

Oya Unustasi ka lindur në 31 Mars 1988 në Stamboll, ...më shumë

Eren Hacisalihoglu ka lindur në 5 Qershor 1986 në Trabzor, ...më shumë