Rruga e Gabuar - Cansel Elcin

Cansel Elcin ka lindur më 20 shtator 1973 në Izmir. Cansel Elcin shkoi në shkollën fillore në Izmir deri në klasën e tretë dhe më pas shpërngulet në Paris së bashku me familjen kur ishte 8 vjeç. Ai studioi arsimin fillor dhe të mesëm në Paris Lycee Racine. Cansel Elcin  mori mësime aktrimi nga John Strasberg dhe Jack Garfein në New York City. Pas diplomimit në Ecole Florent, Cansel Elcin mori pjesë në shfaqje të ndryshme teatrale dhe filloi karrierën e tij të aktrimit profesionalisht. Përveç teatrit, ai mori pjesë edhe në reklama dhe kinema. Cansel Elcin shkroi gjithashtu skenarin e filmit të shkurtër Papillon dhe e drejtoi atë në vitin 2007.

Ju do ta ndiqni në serialin “Rruga e Gabuar” nga e hëna në të premte, ora 17:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Rruga e Gabuar"

Şükran Ovalı ka lindur  më 1 prill 1985 në qytetin ...më shumë

Ibrahim Ilker Aksum ka lindur më 23 maj 1971 në ...më shumë

Cansel Elcin ka lindur më 20 shtator 1973 në Izmir. ...më shumë