Rruga e Gabuar - Ibrahim Ilker Aksum

Ibrahim Ilker Aksum ka lindur më 23 maj 1971 në Isparta. Pas diplomimit në Universitetin Mimar Sinan, ai filloi të punojë në Teatrin Shtetëror të Antalias. Roli i tij i parë profesional ishte Ofelia në shfaqjen teatrore Hamlet. Ai gjithashtu punoi në Teatrin e Bashkisë Bakirkoy dhe Teatrot e Qytetit të Stambollit. Debutimi i tij i parë ishte  me rolin e tij Afakan Dayi në dramën popullore turke Carli. Ka marrë pjesë më shumë se 20 seriale dhe filma, ku mund të përmendim (Biz Size Asik Olduk), (Ne Diyosuun). Ibrahim Ilker Aksum ka fituar çmimin “Siyad Turkish Cinema Awards” si aktori më i mirë dytësor.

Ju do ta ndiqni në serialin “Rruga e Gabuar” nga e hëna në të premte, ora 17:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Rruga e Gabuar"

Şükran Ovalı ka lindur  më 1 prill 1985 në qytetin ...më shumë

Ibrahim Ilker Aksum ka lindur më 23 maj 1971 në ...më shumë

Cansel Elcin ka lindur më 20 shtator 1973 në Izmir. ...më shumë