Rubi - Kimberli de los Ramo

Kimberli de los Ramo ka lindur në 15 prill të vitit 1992. Ajo është një aktore, modele, kërcimtare dhe këngëtare nga Venezuela. E ka filluar karrierën në reklama dhe promcione në televizionet e Venezuelës. Roli i saj i parë ka qenë  në telenovelën “La Cuaima” në rolin e  Bambi Rovaina Cáceres. Më pas ajo ka qenë pjesë e  telenovelës “Amor a Palos”. Ndër projektet e saj të shumta vlen të përmendim “Las González”, “Que el cielo me explique”, “Por amar sin ley” dhe “Rubi”.

Ju do ta ndiqni në serialin “Rubi” nga e hëna në të premte, ora 19:15 në 3Plus!


Të gjithë personazhet e "Rubi"

Camila González Sodi ka lindur në 14 maj 1986. Ajo ...më shumë

Édgar José Ron Vásquez ka lindur në 8 gusht 1981 ...më shumë

Kimberli de los Ramo ka lindur në 15 prill të ...më shumë