Sekrete familjare - Bülent İnal

Bülent İnal ka lindur në 19 Maj 1973 në Turqi. Ai është diplomuar në Universitetin Ege dhe Universitetin Dokuz Eylül, në departamentin e teatrit. Ai është një shkrimtar dhe aktor I njohur kryesisht për “Payitaht Abdülhamid” (2017), “Urfaliyam Ezelden” (2014) dhe “Karanlikta Kosanlar” (2001). Është I martuar me Melis Tuysuz që në vitin 2011 dhe kanë një fëmijë së bashku.

Ju do ta ndiqni në serialin “Sekrete familjare” nga e hëna në të premte, ora 17:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Sekrete familjare"

Ayça Bingöl ka lindur në 16 janar 1975 në Stamboll. ...më shumë

Bülent İnal ka lindur në 19 Maj 1973 në Turqi. ...më shumë

Ceyda Düvenci ka lindur në 16 Prill 1977 në Bursa ...më shumë