Sekrete familjare - Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci ka lindur në 16 Prill 1977 në Bursa të Turqisë. Ajo është një aktore e njohur kryesisht për serialet “Everything’s Gonna Be Great” (1998), “Enes Batur” (2018) dhe “Dragon Trap” (2010).

Ju do ta ndiqni në serialin “Sekrete familjare” nga e hëna në të premte, ora 17:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Sekrete familjare"

Ayça Bingöl ka lindur në 16 janar 1975 në Stamboll. ...më shumë

Bülent İnal ka lindur në 19 Maj 1973 në Turqi. ...më shumë

Ceyda Düvenci ka lindur në 16 Prill 1977 në Bursa ...më shumë