Sekrete - Asli Enver

Asli Enver ka lindur në Londer  më 10 maj 1984 dhe ka jetuar atje deri 12 vjeç. Babai i saj është nga Qipro turke, emigrant në Britani ku dhe u takua me nënën e aktores, e cila është nga Turqia por ishte vendosur në Londër për studime.

Asli ka studiuar për aktrim. Mini rolin e saj të parë e pati në filmin “Uzay sitkomu”. Më pas u bë pjesë e serialit “Hayat bilgisi”, ndërsa në “Kavak yeller” ju besua roli kryesor për 5 sezone, dhe ja doli me sukses.  Asli ka vijuar me projekte të tjera në karrierën e saj si aktore, duke qenë pjesë e serialeve “Suskunlar”, “Kayip”, “Dielli i dimrit” si dhe më i ndjekuri “Nusja nga Stambolli”!

Tani do ta ndjekim në Kanal D në serialin më të ri “Sekrete” nga e hëna në të premte ora 16:10!


Të gjithë personazhet e "Sekrete"

Asli Enver ka lindur në Londer  më 10 maj 1984 ...më shumë

Mete Horozoğlu ka lindur në Ankara ku kaloi është periuhdën ...më shumë

Dolunat Soysert ka lindur në 25 mars 2973 në Adana ...më shumë