Sekrete - Dolunat Soysert

Dolunat Soysert ka lindur në 25 mars 2973 në Adana të Turqisë. Ajo u diplomua për Arkeologji dhe Histori Arti në Universitetin e Stambollit. Pasi studioi për teatër në Qendrën Artistike Müjdat Gezen, ajo punoi për 4 vjet në teatrin e qytetit të Stambollit. Shpenzoi 4 vjet në Amerikë në Studio Sally Johnson. Seriale dhe filma në të cilat ka luajtur janë: “Ya İstiklal Ya Ölüm”, “Bücür”, “Elimi Bırakma”, “Kayıt Dışı”, “Sekret” etj.

 Ju do ta ndiqni në serialin Sekrete, nga e hëna në të premte ora 16:10 në Kanal D Drama.


Të gjithë personazhet e "Sekrete"

Asli Enver ka lindur në Londer  më 10 maj 1984 ...më shumë

Mete Horozoğlu ka lindur në Ankara ku kaloi është periuhdën ...më shumë

Dolunat Soysert ka lindur në 25 mars 2973 në Adana ...më shumë