Shumë dashuri - Andrea Noli

Andrea Noli lindi më 25 gusht 1972 në Paris, Francë. Ajo vjen nga një familje artistësh ku dallon babai i saj, pianisti i njohur Daniel Noli. Për shumë vite jetoi në Greqi dhe më pas u zhvendos në Meksisë. Ndër serialet ku ajo ka interpretuar përmendim El tesoro del Pilar, Besos prohibidos, Noche eterna, Vivir a destiempo etj.


Të gjithë personazhet e "Shumë dashuri"

Andrea Noli lindi më 25 gusht 1972 në Paris, Francë. ...më shumë

Rossana Nájera lindi më 14 gusht 1980 në Xalapa, Veracruz. ...më shumë

Melissa Barrera lindi më 4 korrik 1990 në Monerrey. Ajo ...më shumë

Leonardo García ka lindur në 27 Dhjetor 1972 në Meksisë. ...më shumë