Shumë dashuri - Leonardo García

Leonardo García ka lindur në 27 Dhjetor 1972 në Meksisë. Ai vjen nga një familja aktorësh. Ai është djali i Andres Garcia dhe Sandra Vale, të dy aktorë shumë të njohur. Ka interpretuar në disa seriale ku ndër të tjera përmendim: Belinda, Se busca un hombre, A corazón abierto, Los Rey etj. Në vitin 2016, interpretoi në rolin e Alberto Lombardo në serialin “Shumë dashuri”.


Të gjithë personazhet e "Shumë dashuri"

Andrea Noli lindi më 25 gusht 1972 në Paris, Francë. ...më shumë

Rossana Nájera lindi më 14 gusht 1980 në Xalapa, Veracruz. ...më shumë

Melissa Barrera lindi më 4 korrik 1990 në Monerrey. Ajo ...më shumë

Leonardo García ka lindur në 27 Dhjetor 1972 në Meksisë. ...më shumë