Stambolli i pamëshirshëm - Deniz Ugur

Deniz Ugur lindur në 17 tetor 1971 në Ankara. Ajo është fëmija i vetëm i çiftit të famshëm turk këngëtarit të operas Mete Ugur dhe balerinës  Suna Ugur. Fillimisht aktorja studio balet në  Unversitetin Shtetëror të Stambollit dhe më pas filloi studimet për teatër po në të njejtin Universitet. Deniz Ugur ka marrë pjesë në shfaqje të ndryshme teatrale  filma  dhe seriale televizive por ajo u bë shumë e njohur me rolin e saj si Sanem në dramën turke Adini Feriha Koydum. Ndër serialet e shumta të aktores mund të përmendim: Yalan Dunya, Umutsuz Ev Kadinlari, Kirgin Cicekler, Zalim Istanbul


Të gjithë personazhet e "Stambolli i pamëshirshëm"

Ka lindur në 17 Janar 1991 në Ankara. Ai është ...më shumë

Ka lindur në  22 Prill të vitit 1965 në Stamboll. ...më shumë

Mine Tugay ka lindur në Konya në 28 Qershor 1978. ...më shumë

Deniz Ugur lindur në 17 tetor 1971 në Ankara. Ajo ...më shumë

Sera Kutlubey ka lindur në 19 Prill 1994 në Stamboll. ...më shumë

Aktori ka lindur në 7 Shtator 1994 në Stamboll. Para ...më shumë