Stuhi në Parajsë - Erick Elias

Erick Elias lindi më 23 qershor 1980 në Guadalajara, Jalisco, Meksikë. Pasardhës i një familjeje arkitektësh, ai filloi të studionte për aktrim, muzikë, kërcim dhe modelim që në moshë të re. Ai është shfaqur në disa telenovela dhe seriale të tjera televizive. Debutimi i tij si protagonist ishte në telenovelën “Tormenta en el paraiso” me Sara Maldonado në vitin 2007. 


Të gjithë personazhet e "Stuhi në Parajsë"

Sara Maldonado ka lindur më 10 mars 1980 në qytetin ...më shumë

Erick Elias lindi më 23 qershor 1980 në Guadalajara, Jalisco, ...më shumë

Mariana Seoane ka lindur më 10 qershor 1976, Meksikë. Ajo tregoi ...më shumë