Stuhi në Parajsë - Sara Maldonado

Sara Maldonado ka lindur më 10 mars 1980 në qytetin e Jalapa, Veracruz, Meksikë. Ajo studioi baletin klasik dhe piano, dhe konsideroi një karrierë në opera. Më vonë ajo studjoi  aktrim në “Centro de Educación Artística de Televisa” për 2 vjet.

Debutimi i saj  i parë si protagoniste ishte në telenovelën meksikane “El Juego de la Vida” (2001) në rolin e Lorenës. Kulmin e karrierës së saj arriti në interpretimin e Ajmar në serialin Tormenta en el paraiso”.

 


Të gjithë personazhet e "Stuhi në Parajsë"

Sara Maldonado ka lindur më 10 mars 1980 në qytetin ...më shumë

Erick Elias lindi më 23 qershor 1980 në Guadalajara, Jalisco, ...më shumë

Mariana Seoane ka lindur më 10 qershor 1976, Meksikë. Ajo tregoi ...më shumë