Marcus Ornellas ka lindur më 19 Maj 1982 në Rio ...më shumë

Dayana Velver është një aktore dhe këngëtare e talentuar meksikane. ...më shumë

Ana Belena Fernández ka lindur më 10 janar, 1988 in ...më shumë