Taksistja - Dayana Velver

Dayana Velver është një aktore dhe këngëtare e talentuar meksikane. Në moshën 16-vjeçare, ajo filloi rrugën për t’u bërë profesionistë, hap pas hapi, duke marrë mësime të aktrimit, vallëzimit dhe të kënduarit, krahas studimeve të saj të shkollës së mesme. Vite më vonë, ajo mori një diplomë bachelor në “Ciencias de la Comunicación” dhe fshehurazi nga prindërit e saj, pa u treguar atyre, ajo vazhdonte audicionet për të hyrë në rrugën e aktrimit në Argos, Casa Azul.
Sot, Dayana është një aktore e njohur dhe njihet për disa nga rolet e saj në “Esferas En El Cielo”, “Antes Que Amanezca”, “Los verduleros 4” etj. Në serialin “Taksistja” vjen në rolin e Santës.


Të gjithë personazhet e "Taksistja"

Marcus Ornellas ka lindur më 19 Maj 1982 në Rio ...më shumë

Dayana Velver është një aktore dhe këngëtare e talentuar meksikane. ...më shumë

Ana Belena Fernández ka lindur më 10 janar, 1988 in ...më shumë