Taksistja - Marcus Ornellas

Marcus Ornellas ka lindur më 19 Maj 1982 në Rio de Janeiro, Brazil. Është kryesisht i njohur si aktor serialesh. Disa nga serialet më të njohura ku ai ka interpretuar përmendim “Amor sin reserva”, “A que no me dejas”, “Por siempre Joan Sebastian”, etj.
Që prej 2015, ai është i martuar me aktoren tjetër meksikane Ariadne Diaz, me të cilën ka dhe një djalë të quajtur Diego.
Në serialin “Taksistja”, Marcus ka rolin protagonist dhe aktron si “Alvaro””.
Përsa i përket këtij personazhi ai ka thënë se: “Alvaro është një nga ato personazhe që do Ii mbajë në zemër. Atij i pëlqejnë ndryshimet dhe është mirë që njerëzit të fillojnë të kuptojnë se jo vetëm ngaqë je i bukur nuk mund të luash role intense. Unë e kam shijuar shumë dhe shpresoj që kjo gjë të perceptohet dhe nga publiku”.


Të gjithë personazhet e "Taksistja"

Marcus Ornellas ka lindur më 19 Maj 1982 në Rio ...më shumë

Dayana Velver është një aktore dhe këngëtare e talentuar meksikane. ...më shumë

Ana Belena Fernández ka lindur më 10 janar, 1988 in ...më shumë