Angelique Boyer ka lindur më 4 korrik 1988 dhe është ...më shumë

Michel Brown ka lindur në 10 qershor 1976 në Buenos ...më shumë

Alejandro Nones është një aktor me origjinë nga Venezuela. Ai ...më shumë

Alexis Ayala ka lindur më 9 Gusht 1965 në San ...më shumë