Të fal jetën - Eva Cedeño

Evangelina Irma Cedeño Rascón ka lindur në 28 dhjetor 1989 në Hermosillo, Meksikë. Në 2011 ajo mori pjesë si prezantuese në programin Teledición Hermosillo dhe në 2015 mori pjesë në një reklamë të Pepsi. Ajo studioi për aktrim dhe moderim në Center for Artistic Education, nga ku u diplomua në vitin 2014. Në 2015 u shfaq për herë të parë në serialin “A que no me dejas”.  Seriale në të cilat ka marrë pjesë janë: “A que no me dejas”, “Simplemente María”, “Por amar sin ley”, “Të fal jetën” etj.

Ju do ta ndiqni në serialin “Të fal jetën” nga e hëna në të premte ora 18:30 në 3PLus!


Të gjithë personazhet e "Të fal jetën"

Édgar José Ron Vásquez ka lindur në 8 gusht 1981 ...më shumë

Evangelina Irma Cedeño Rascón ka lindur në 28 dhjetor 1989 ...më shumë

Jorge Salinas ka lindur në 27 korrik 1968 në Meksikë. ...më shumë