Angelique Boyer ka lindur më 4 korrik 1988 dhe është ...më shumë

Ka lindur më 6 korrik 1975 në Buenos Aires të ...më shumë

Teresa de Jesús Buenfil López, e njohur gjerësisht me emrin ...më shumë