Të mposhtësh të shkuarën - Erika Buenfil

Teresa de Jesús Buenfil López, e njohur gjerësisht me emrin Erika Buenfil, ka lindur më 23 nëntor 1964. Ajo është një aktore, prezantuese dhe këngëtare meksikane.

Buenfil e filloi karrierën në moshën 11-vjeçare. Paraqitja e saj e parë në telenovel ishte në vitin 1977 në Acompañame. Ajo është e njohur për rolet e saj si protagoniste në disa telenovela të suksesshme duke përfshirë Amor en Silencio (1988), Marisol (1996), Tres Mujeres (1999–2000) dhe Amores Verdaderos (2012–2013). Që nga shtatori 2019, Buenfil drejton një kanal në YouTube të quajtur “Sazonando con la Buenfil”

Ju do ta ndiqni në serialin “Të mposhtësh të shkuarën” nga e hëna në të premte, ora 19:15  në 3 Plus!


Të gjithë personazhet e "Të mposhtësh të shkuarën"

Angelique Boyer ka lindur më 4 korrik 1988 dhe është ...më shumë

Ka lindur më 6 korrik 1975 në Buenos Aires të ...më shumë

Teresa de Jesús Buenfil López, e njohur gjerësisht me emrin ...më shumë