Aktorja e lindur më 6 Tetor të vitit 1981 dhe ...më shumë

Cesar Evora Diaz është aktori I mirënjohur I telenovelave meksikane. ...më shumë

Cristián de la Fuente ka lindur në datë 10 Mars ...më shumë

Diego Olivera është një aktor argjentinas I cili lindi në ...më shumë