Toka të egra - César Évora

Cesar Evora Diaz është aktori I mirënjohur I telenovelave meksikane. Ka lindur më 4 Nëntor të vitit 1959 në Kuba. Serialet ku ka luajtur janë tepër të njohur, ku mund të përmendim: Corazón salvaje, Njerka, Mundo de Fieras, Al diablo con los guapos, En nombre del amor, Las amazonas!

Ju do ta ndiqni në serialin “Toka të egra” nga e hëna në të premte ora 19:15 në 3 Plus!


Të gjithë personazhet e "Toka të egra"

Aktorja e lindur më 6 Tetor të vitit 1981 dhe ...më shumë

Cesar Evora Diaz është aktori I mirënjohur I telenovelave meksikane. ...më shumë

Cristián de la Fuente ka lindur në datë 10 Mars ...më shumë

Diego Olivera është një aktor argjentinas I cili lindi në ...më shumë