Toka të egra - Claudia Alvarez

Aktorja e lindur më 6 Tetor të vitit 1981 dhe ka nisur studimet për Marketing. Më pas, rreth vitit 1995 ajo kuptoi se rruga e duhur për të ishte aktrimi dhe iu dedikua tërësisht atij.  Rolet e saj të para kanë qenë si aktore dytësore në telenovela meksikane. Ka luajtur një sërë rolesh në telenovela si:  Amores Cruzados, La Fuerza del Destino , El EquipoDos Hogares , Porque el amor manda Toka të egra  etj.
Ju do ta ndiqni në serialin “Toka të egra” nga e hëna në të premte ora 19:15 në 3 Plus!


Të gjithë personazhet e "Toka të egra"

Aktorja e lindur më 6 Tetor të vitit 1981 dhe ...më shumë

Cesar Evora Diaz është aktori I mirënjohur I telenovelave meksikane. ...më shumë

Cristián de la Fuente ka lindur në datë 10 Mars ...më shumë

Diego Olivera është një aktor argjentinas I cili lindi në ...më shumë