Toka të egra - Diego Olivera

Diego Olivera është një aktor argjentinas I cili lindi në 7 Shkurt 1967 në Buenos Aires, Argjentinë. Ai e nisi karrierën e tij në moshën 12-vjecare në Teatrin San Martin. Ai studio për teatër dhe u bë I famshëm fillimisht me rolin e Dario-s në “Montaña Rusa”. U përmirësua si aktor falë personazheve të ndryshme në shfaqje muzikore si “La Bella y la Bestia”, “101 dálmatas”, Tom Sawyer”, “Cantame un Cuento” etj. Më pas mori pjesë në serialin “Vivir por ti” në Meksikë dhe në serialet argjentinase si “Herencia de amor”, “Triunfo del amor” etj. Përpara se të firmoste kontratën me Televisa, ai pranoi të merrte pjesë në “Alguin que me quire” me Andrea Del Boca dhe Osvaldo Laport.


Të gjithë personazhet e "Toka të egra"

Aktorja e lindur më 6 Tetor të vitit 1981 dhe ...më shumë

Cesar Evora Diaz është aktori I mirënjohur I telenovelave meksikane. ...më shumë

Cristián de la Fuente ka lindur në datë 10 Mars ...më shumë

Diego Olivera është një aktor argjentinas I cili lindi në ...më shumë