David Zepeda ka lindur më 19 Shtator 1973 në Meksikë ...më shumë

Ka lindur më 6 korrik 1975 në Buenos Aires të ...më shumë

Angelique Boyer ka lindur më 4 korrik 1988 dhe është ...më shumë