Tre Anat - David Zepeda

David Zepeda ka lindur më 19 Shtator 1973 në Meksikë dhe është i njohur si model, këngëtar dhe aktor. Në vitin 2000, ai fitoi një konkurs bukurie të mbajtur në Singapor dhe kjo i dha karrierës së tij një tjetër drejtim. Ai nisi si interpretonte në seriale si Como en el cina, Amores cruzadoz, Soy tu duena etj. Në vitin 2016, ai u bë pjesë e “Tre Anat” në rolin e Ramiro Fuentes. Zepeda është fitues i disa çmimeve si Aktori më i mirë protagonist, Aktori më i mirë antagonist etj.


Të gjithë personazhet e "Tre Anat"

David Zepeda ka lindur më 19 Shtator 1973 në Meksikë ...më shumë

Ka lindur më 6 korrik 1975 në Buenos Aires të ...më shumë

Angelique Boyer ka lindur më 4 korrik 1988 dhe është ...më shumë