Trumcaku - Hande Ercel

Hande Ereçel ka lindur në 1993 në Balikesir. Ajo është 23 vjeç dhe vazhdon studimet në universitetin “Mimar Sinan”.  Hande është e suksesshme edhe në televizion. Ajo thotë se suksesi i saj vjen dhe nga bukuria dhe nga edukimi. Në fillim ajo u shfaq në rolin e Selenës në filmin “Pema e Jetës” dhe për herë të fundit e kemi parë në rolin e Selinit në filmin “Vajzat e Diellit”.


Të gjithë personazhet e "Trumcaku"

Hande Ereçel ka lindur në 1993 në Balikesir. Ajo është ...më shumë

Deniz Celiloğlu lindi në Bullgari dhe në moshën 3 vjeçare ...më shumë

Begüm Kütük ka lindur në Izmir dhe studimet e larta ...më shumë

Fahriye evcen ka lindur më 4 qershor 1986 në Gjermani. ...më shumë

Burak Ozçivit (lindur më 24 dhjetor 1984 në Stamboll) është ...më shumë