Verë dhe Dashuri - Cynthia Klitbo

Cynthia Klitbo është aktorja e mirënjohur  e telenovelave meksikane e cila ka lindur më 11 Mars të vitit 1967 në  Zacatecas të Mexico. Ajo e ka nisur karrierën e saj në role dytësore në  disa telenovela si: Como Duele Callar Amor en Silencio, Mi Segunda Madre, Yo Compro Esa Mujer e më pas Cadenas de Amargura. Por suksesi i saj padyshim që mori hov me rolet protagonist dhe antagoniste duke filluar nga La casa en la playa në vitin 2000, Palabra de mujer, Teresa, Vino el Amor etj.


Të gjithë personazhet e "Verë dhe Dashuri"

Gabriel Soto është aktori 45-vjecar nga Mexico, i cili e ...më shumë

Irina Baeva është aktorja dhe modelja ruse e lindur më ...më shumë

Cynthia Klitbo është aktorja e mirënjohur  e telenovelave meksikane e ...më shumë