Verë dhe Dashuri - Gabriel Soto

Gabriel Soto është aktori 45-vjecar nga Mexico, i cili e ka filluar karrierën si model në moshën 18-vjecare. Më pas ai mori pjesë në Mister World në vitin 1996 në Stamboll të Turqisë. Pas kësaj gjeti veten në fushën e aktrimit duke marrë pjesë me role dytësore në telenovela të ndryshme. Kështu filloi edhe suksesi i tij, pasi shumë shpejt arriti të fitonte role të njëpasnjëshme si protagonist në seriale si: Las vias del amor, Mujer de Madera, La Verdad Oculta, Querida Enemiga, Sortilegio, La Fuerza del Destino, Un Refugio para el Amor, Libre para amarte, Verë dhe Dashuri etj


Të gjithë personazhet e "Verë dhe Dashuri"

Gabriel Soto është aktori 45-vjecar nga Mexico, i cili e ...më shumë

Irina Baeva është aktorja dhe modelja ruse e lindur më ...më shumë

Cynthia Klitbo është aktorja e mirënjohur  e telenovelave meksikane e ...më shumë