Zonja e çifligut - Caner Cindoruk

Caner Cindoruk ka lindur në 17 prill 1980 në Adana. Vjen nga familje artistësh, prandaj vitet e fëmijërisë të tij kanë kaluar në prapaskenën e teatrit. Ai ka përfunduar studimet në Departamentin e Teatrit në “Universitetin Shtetëror të Çukurova”. Roli i tij i parë si aktor profesionist ka qenë Yusuf në shfaqjen ‘Fehim Paşa Konağı’. Është i njohur për rolet e tij në shumë shfaqje teatrale, filma dhe seriale si “Komşu Köyün Delisi”, “Uçurtmanın Kuyruğu”, “Zemheri”, “Grua” etj. 

Caner vjen në Tring në rolin e Kemalit në serialin “Zonja e Ҫifligut” të cilin do ta ndiqni nga data 13 shtator nga e hëna në të premte në oren 17:45 në Kanal D Drama.


Të gjithë personazhet e "Zonja e çifligut"

Özgü Namal ka lindur në datën 28 dhjetor të vitit ...më shumë

Mehmet Aslantug ka lindur në 25 shtator të vitit 1961 ...më shumë

Caner Cindoruk ka lindur në 17 prill 1980 në Adana. ...më shumë

Ebru Özkan ka lindur në 18 nëntor 1978 në Ankara. ...më shumë